Thy Feriepark – Hanstholm Camping

Thy Feriepark – Hanstholm Camping er beliggende der hvor Jyllands nakke slår et knæk, hvor Atlanterhavet møder den danske kyst, og hvor himmelen er så høj, at det må være her alting tog sin begyndelse. Kilometer lange og øde sandstrande, det utæmmede klitlandskab, og ikke mindst Nationalparken udgør kulisserne for en perlerække af oplevelser for den aktive familie, der vil lidt mere end bare holde ferie.

Du kan vandre, ride, sejle, surfe og cykle for blot at nævne nogle få af tilbuddene, når ferien går til det vildeste vest.

Thy Feriepark er kendt for sit store udbud af friluftstilbud og de mange guidede udflugter, der er gratis, når du bor på pladsen, samt det store opvarmede badeland. Badelandet har tre opvarmede bassiner og flere rutchebaner, blandt andet den nye surfinghill med 4 baner på 35 meter! I badelandet finder I også poolbar, solterrasser og græsarealer. Der er ofte vandlege med aktivitetsleder, blandt andet vandpolo, vandstafetter og andre sjove aktviteter for børn og barnlige.

De to store legepladser er veludrustede og rummer alt tænkeligt fra hoppehøns til mooncars og fra sandkasser, klatrevæg og gynger til svævebane. Det er her man møder nye legekammerater, hvis man da ikke allerede har mødt dem i børnehuset eller i badelandet.

Mini-zoo er et tilløbsstykke for sig selv. Her kan man klappe en gris, kæle med en ged, snakke med en kanin og hjælpe til med at fodre. Alle dyrene er vant til børn og er selvfølgelig velpassede.


Udgivet

i

,

af

Tags: