Thorsminde Camping

På den smalle tange, hvor Vesterhavet og Nissum Fjord mødes finder man Thorsminde – en af Danmarks smukkeste og mest uspolerede naturperler. Havnen, fjorden, stranden, den smukke natur og den maritime stemning skaber sammen nogle helt særlige rammer for dejlige ferieoplevelser.

Thorsminde Camping har eget badeland med damp- saunakabine, modstrømsanlæg og stor rutschebane . I år har vi bygget fitnesscenter og legerum -opholdsrum alt sammen gratis for vore campister. Der er 10 luksushytter med bad og toilet, så nu råder vi over 21 hytter. Hytterne egner sig fortrinligt til familiefester og lignende. Man kan låne spisesalen hvor der er plads til ca. 60 personer.

Der er rigtig mange muligheder for børn. Badeland med rutschebane, modstrømsanlæg og børnebassin Stor legeplads med trampolin, hoppepude, klatretårn m.m. boldbane og indendørs legerum.

Det indendørs vandland er altid populært. Vandet er 27. g varmt. Der er et stort bassin med en vanddybde på 150 cm. – en stor rutschebane og modstrømsanlæg. Børnebassinet har en vanddybde på 50 cm. – her kan mindre børn boltre sig i timevis. Man kan også tage en tur i vores nye damp-saunakabine.


Udgivet

i

,

af

Tags: