Thisted Camping

På Thisted Camping har alle pladser & hytter udsigt til vandet.

Der er 2 legepladser, en for de større børn, samt en for de mindre børn. Til sæsonen 2007 har vi lavet ny legeplads med forhindringsbane samt fået ny hoppepude, dette er legepladsen for de større børn. Legepladsen for de mindre børn er blevet nyrenoveret til sæsonen 2007.

På pladsen er der ydermere en dejlig stor pool, samt mindre baby-pool der er ligge stole samt parasoller.

Der arrangeres løbende aktiviteter for både store & små, se opslagene på pladsen. Der kan blandt andet spilles play & fun golf på vores flotte bane. Fun & play golf må ikke sammenlignes med almindelig minigolf. Fun & play golf er det ultimative indenfor minigolf da banerne er anderledes, bla. med skråninger, rør & vandforhindring. En god play & fun golfbane har en tilpas blanding af udfordringer og lethed, således at den appelerer til både børn, voksne & golf entutiaster, der er 2 veje til mål, en for børn og en for voksne.. Hullerne er spændene og udfordrende anlagt med vandløb og huller omkranset af et unikt miljø. Hullerne kan spilles på 2 måder, med hver sin sværhedsgrad, så børn & voksne, øvede og begyndere kan spille mod hinanden på lige vilkår. Banerne er anlagt med kunstgræs som giver en naturtro oplevelse af golfboldens fart.

Thisted Camping tilbyder både kano og cykeludlejning. Men derudover er det også muligt at leje en badmintonbane, prøve at skyde med bue & pil, benytte badelandet eller motionscenteret i Thyhallen.


Udgivet

i

,

af

Tags: