Tannisby Camping

5 minutter fra måske Danmarks bedste og vestkystens mest børnevenlige sandstrand med masser af klitter, hvor man kan ligge ugenert og sole sig. – Et dejligt bagland med skovplantager og skovsøer – helt ideelt til læfyldte cykelture og naturoplevelser.

Sommeren igennem er der ‘et hav af aktiviteter: Sct. Hans aften med bål på stranden, Tversted marked i uge 29, harmonikakoncert i Bindslev uge 30, stor friluftskoncert med Aalborg Symfoniorkester i august. Fiskeaften i Tversted hvor de lokale Fiskekoner tilbereder. Fiskefestival og Dragefestival i Hirtshals og mange andre aktiviteter.

Pladsen består af 180 parceller, 5 standard hytter, og 3 luxushytter.
Vore comfortfaciliteter består af: 5 Familiebaderum med 2 brusere og håndvask. 6 familiebaderum med bruser og håndvask. 1 handicaprum med bruser, håndvask og toilet. 1 babyrum med siddebad, håndvask og barnetoilet. 6 pers. sauna. Vaskeri med 2 store vaskemaskiner samt centrifuge og tørretumbler. 2 lejrkøkkener samt et fiskekøkken. Stor legeplads med sandbund. Hoppepude-klatretårn m tunnelrutchebane, gynger, babygynge, sandkasse, vippedyr, håndboldbane, basketballbane. Desuden er der en opholdsstue med TV-balkon.


Udgivet

i

,

af

Tags: