Storløkke Feriepark

Storløkke Feriepark er beliggende på det nordvestlige Bornholm, ved de såkaldte tvillingebyer Allinge-Sandvig. Storløkke Feriepark henvender sig ikke alene til par, men i høj grad også til børnefamilier, der trænger til en dejlig ferie uden arbejde, daginstitutioner og skole. På Storløkke Feriepark er tiden jeres egen, så her kan I slappe af i de naturskønne omgivelser, der findes omkring Storløkke Feriepark. I kan selvfølgelig også benytte jer af de faciliteter der findes på Storløkke Feriepark, eller tage en tur til stranden.

Storløkke Feriepark byder på en udendørs swimmingpool med et særligt børnebassin, en udendørs tennisbane og en legeplads, hvor familiens yngste medlemmer nemt kan tilbringe adskillige timer. Fra Storløkke Feriepark er der ikke mange minutters gang til de pragtfulde sandstrande, der findes langs denne del af Bornholms kystlinje. Derfor kan du sagtens benytte dig af dit ophold på Storløkke Feriepark til at holde badeferie.

På Storløkke Feriepark kan du vælge mellem to typer ferielejligheder. Storløkke Feriepark tilbyder således ferielejligheder af type 2 (40 kvadratmeter, 2-4 personer) og type 3 (50 kvadratmeter, 4-6 personer). Der er en lukket gårdhave med havemøbler til alle de ferielejligheder, der findes på Storløkke Feriepark.


Udgivet

i

,

af

Tags: