Sølyst Camping

Campingpladsens dejlige minivandland med 3 bassiner. 1 børnebassin, 1 stort bassin samt 1 bassin med dobbelt vandrutchebane. Gratis for campister.

Sølyst Camping og Hytteferie er et godt udgangspunkt for camping i nordjylland, med beliggenheden midt i området, og tæt ved Aalborg med de mange aktivitets- og shoppingmuligheder. Er I til aktiv ferie, har pladsen et væld af aktiviteter for børn og voksne. Desuden findes der yderligere en række aktiviteter i nærområdet.

Af aktiviteter kan bl.a. nævnes:
Vandland med 3 bassinner og rutschebaner, Sølyst-ekspressen, der kører rundt på pladsen, legeplads med mange gode aktiviteter, hoppepude, 12 hullers minigolfbane, petanquebane, fodboldbane, bålplads, fuglevoliere med flere forskellige fugle, badebro med vandcykler, udlejning af cykler til børn og voksne, snobrødsbagning, børnelege, trådløst Internetadgang, bordtennis, poolbillard, fodboldspil, bobspil, spillehal.

Derudover er det muligheder for windsurfing, kano- og kajaksejlads på Limfjorden, samt lystfiskeri af bla. havørreder, hornfisk, ål og fladfisk.


Udgivet

i

,

af

Tags: