Skovmose Camping

Skovmose Camping er en børnevenlig campingplads med direkte adgang til en dejlig badestrand. Skovmose Camping er placeret på den sydlige del af Als , omgivet af et smukt landskab og egnens mest attraktive sandstrand.

Sydals og haløen Kegnæs er kun sparsomt beboet , og har derfor enatmosfære af fred og ro. Da der ingen trafik er omkring selve Skovmose Camping, hører man kun havets brusen og vindens susen – i det hele taget er stedet ideelt til naturoplevelser afslapning.
Stranden ligger beskyttet af Fyn og Ærø og den tyke kyststrækning , så havet er stille og velegnet til windsurfing, lystfiskeri og svømning.

Campingpladsen med dens store centrale legeplads og børnevenlige strand gør det muligt for forældrene også at slappe af.
De lokale omgivelser er velegnede for cykelture og lange gåture, og selv om man er godt gemt væk fra alting , er det stadig let at tage på spændende opdagelsesrejser og ekskursioner fre pladsen. På selve pladsen er alle moderne faciliteter. Man kan reservere plads til telt, campingvogn, autocamper,eller leje af hytter og Luxushytter


Udgivet

i

,

af

Tags: