Sannes Familiecamping

Sannes Familiecamping er en lille, privatdrevet og meget rolig plads, der dog i højsæsonen præges af mange børnefamilier. Her trives familielivet og pladsen sætter personlig service i højsædet og vil gøre alt, for at alle skal få en uforglemmelig oplevelse. Vores campingplads ligger centralt for udflugter til hele Bornholm.

Pladsen ligger helt ned til vandet, midt i uberørt natur med en smuk klippekyst med badevig. Den gode beliggenhed og individuelle opdeling gør, at nogle kan ligge helt nede ved vandet og andre kan ligge i læ af de store træer. Pladsen er opdelt med autocampere, campingvogne, familietelte og lette campister i hver sine parceller.

Pladsen har et spændende udformet svømmebassin, der er opvarmet fra ca. ultimo maj til ca. primo september, hvilket gør at hele familien kan udfolde sig. Her er plads til små som store og samtidig er der er lille lækker sol terrasse.

Pladsens legeplads er indrettet med en spændende sørøverborg med mange aktiviteter. Her er det kun fantasien der sætter grænser. Der er også et aktivitetsområde med mooncars, fodboldbane og hoppepude. Børnene har deres egen fjernsynsstue, hvor der bl.a. også er fodboldspil.


Udgivet

i

,

af

Tags: