Saltum Strand Camping

I Jammerbugten mellem Blokhus, Løkken og Fårup Sommerland ligger Saltum Strand Camping. Med sin unikke beliggenhed tæt på Vesterhavet og alle attraktionerne i Nordjylland har du den bedste placering, når ferien er andet end blot sol, sand, vand og strand.

Saltum Strand Camping ligger ved Danmarks skønneste, bredeste og mest børnevenlige badestrand. Stranden er en af Danmarks reneste sandstrande, og det blå flag vejer langs hele kysten. I området er der masser af lune sandklitter og plantager med markerede stisystemer til trave-, jogge- og cykelture.

Saltum Strand Camping har 310 store jævne pladser og 29 hytter til udlejning. På campingpladsen er der gode læforhold og masser af solfyldte pladser.

Vi har opført nye legepladser og hoppepuder som årligt bliver tilset af Teknologisk Institut.

Vi har i 2007 taget en ny stor servicebygning i brug. Den har helt nye familiebaderum med dobbeltbrus, særskilt afdeling med badekar til de store børn og ‘Sælhunden’ til de små. Her der masser af pusleplads. Helt anderledes, meget lækkert og funktionelt. Benyttelse af børnebaderummet er naturligvis helt gratis.


Udgivet

i

,

af

Tags: