Saksild Strand Camping

Saksild Strand Camping er dejligt beliggende – kun 20 km syd for Aarhus ved Østjyllands bedste og mest børnevenlige sandstrand med rent badevand. Der er særdeles gode bademuligheder samt herlig udsigt over Kattegat til Tunø og Samsø.

Saksild Strand Camping er en familievenlig campingplads, hvor børn er meget velkomne. Der findes en særskilt børneafdeling i lyse venlige farver med puslebord og badekar til de allermindste samt brusere, toiletter og håndvaske i forskellige højder til de mindre børn.

På pladsen er der en stor legeplads med legetårn, hoppepude, klatrevæg og gocarts. Desuden findes der et lokale med morskabsspil. Her kan du blandt andet få et slag pool, airhockey eller bordfodbold.

Der er gode fiskemuligheder i havet og ‘Put and Take’-søer og bådslip og lystbådehavn lige i nærheden. Derudover er der muligheder for windsurfing og herlige cykelture.

Hvis man ikke vil benytte den børnevenlige strand, er en ny stor solenergi-opvarmet swimmingpool med særskilt børnepool og fri adgang for pladsens campister.


Udgivet

i

,

af

Tags: