Råbjerg Mile Camping

Råbjerg Mile Camping ligger i et af de mest særegne stykker natur i Danmark – tæt ved Skagen og Frederikshavn og med Råbjerg Mile som nærmeste nabo. Kun få minutter til skønne badestrande – om I vælger Vesterhavet eller Kattegats børnevenlige sandstrand.

På Råbjerg Mile Camping er børnene i centrum. Der er indrettet en ny spændende legeplads med bl.a. et par store hoppepuder, rutsjebane, svævebane og et klatretårne – alt hvad en flok små tarzaner kan ønske sig. For de større børn er der boldbane, tennisbane, bordtennis, Airhokey og Petanque. Rundt på pladsen er der små legepladser til de mindste børn.

På pladsen er der en nyopført indendørs pool – her sker der noget for både store og små. Der er indrettet en adskilt lavvandet afdeling med en lille rutsjebanefor de små. De lidt større kan boltre sig i det store bassin, ligeledes med rutsjebanne og mulighed for leg og aktivitet. Far og mor kan vælge at læne sig tilbage i boblebadet eller gå en tur i saunaen.

I Råbjerg Mile Campings udendørs poolområde er der plads til hele familien. For de yngste er der et adskilt lavvandet bassin med en hyggelig rutsjebane og mulighed for lidt vandplaskeri med mor og far. De lidt større kan boltre sig i det store bassin, også med rutsjebane og med plads til en rask svømmetur. Er I mere til afslapning, er der naturligvis solsenge til fri
afbenyttelse.


Udgivet

i

,

af

Tags: