Odder Strand Camping

Odder Strand camping er en af østjyllands smukkest beliggende campingpladser, blot få meter fra det attraktive Kattegat. Hvis du ikke selv ønsker at springe i bølgerne – der kontrolleres jævnligt i forbindelse med EU´s Blå Flag – er der masser at se på. Pladsen ligger 50 m fra havet med gode fiske og bade muligheder, der er gode muligheder for at gå ture langs stranden.

Foran campingpladsen findes et stort offentligt græsareal, hvor der spilles bold m.m. samtidig med at solen nydes. På selve pladsen findes stor legeplads med bl.a hoppepuder, klatrevæg, rutsjebaner, skak og petang.

På Odder Strand Camping gøres der meget ud af, at det skal være en familie campingplads. Derfor er der en masse for børn og unge at fordrive tiden med. Der er f.eks. 2 udendørs legepladser med masser at legeredskaber. Der er også mulighed for at leje mooncars.

Hvis vejret skulle drille lidt, er der også mulighed for at benytte det indendørs legerum, spille airhockey eller pool. Du kan også medbringe dine egne PS2 spil eller DVD og hygge dig med dem i vores TV stue.


Udgivet

i

,

af

Tags: