Kommandørgårdens Camping og Feriepark

Kommandørgårdens Camping & Feriepark ligger på Rømø, den eneste Danske Vadehavsø forbundet med en 10 km. lang dæmning. Her mødes Vesterhav og Vadehav og naturen. Pladsen ligger på østsiden af Rømø og har direkte adgang til det særprægede Vadehav – kun 100 meter fra campingpladsen.

Til pladsen hører et stort badeland med to store vandrutchebaner, en friluftspool og soppebassin, samt et stort legeland med alt hvad børnene drømmer om – og det hele er gratis, når blot du bor på campingpladsen. I legelandet er der trampoliner, hoppepuder, piratborg, skydning, himmelekspres, flyvende landinger, rundt på hovedet karussel og meget mere.

Rømø Lege- & Hesteland er en stor legeplads for børn hvor man finder op til 30 forskellige aktiviteter og mange dejlige dyr som er meget børnevenlige. Legelandet ligger smukt placeret lige ud til Vadehavet og stemningen er præget af de små charmerende stråtækte Rømø huse.

Badelandet er en skøn oase om sommeren. Det ligger centralt placeret, og indeholder soppebassin for de små, Black Tunnel – rutchebane, Crazy River – rutchebane samt sauna.


Udgivet

i

,

af

Tags: