Jesperhus Camping

Jesperhus Camping ligger smukt i Legindbjerge på Mors. Her er under 1km. til både sø, strand og skov. Feriecenteret tilbyder et hav af aktiviteter for børnefamilien. Når du bor på feriecenteret er der adgang til, indendørs og udendørs badeland, bowlingcenter, lasergame, aktivitetshal med bold- og badmintonbaner, legepladser med hoppepuder, put-and-take-sø, par-3-golfbane, driving range, minigolfbane, bålplads, superjumper, tennisbaner, restaurant og mal-og-klat-gården.

Ud over feriecenterets aktiviteter har gæsterne i Jesperhus Feriecenter helt unikt (ved køb af kombiferie) fri adgang til Jesperhus Blomsterpark med masser af forlystelser og aktiviteter.

Jesperhus Blomsterpark ligger kun 400 meter væk fra feriecenteret, og her findes der også et hav af aktiviteter som stor indendørs zoo-afdeling med tarzansti, 4D-biograf, Legeland med karruseller, HC-Andersens have, elbiler, elmotorcykler hoppepuder, og meget andet.
I 2010 kan du møde Jungledyret Hugo og venner i hele Jesperhus. De går hver dag rundt i parken og i højsæson, og laver shows både på scenen i parken og på scenen på feriecenteret.


Udgivet

i

,

af

Tags: