Hessellund Sø Camping

Pladsen er en rigtig familieplads, og har masser af aktiviteter for både børn og voksne.

De finder her bl.a. opvarmet udendørs swimmingpool med børnebassin, minigolfbane, stor legeplads med bl.a. klatrevæg, hoppepuder, mooncar-bane, bordtennis, pool-billard, dart, petanque, spillehal, to bålpladser, fælles grill, beachvolleybane samt ikke mindre end tre Put&Take søer, hvoraf de to er yderst børnevenlige.

På Hessellund Sø-Camping er der mange legemuligheder for børnene. Midt på pladsen er der en stor legeplads med klatre/rutchetårn, sandkasse, diverse gynger og vipper samt en klatrevæg. Desuden er der borde og bænke, så forældrene kan sidde og holde øje med børnene. Lige nedenfor den store legeplads er der en indhegning med kaniner, som børnene kan kæle med.

I nærheden af butik, toiletter, informationen, fællesarealer m.m ligger to store hoppepuder, samt en mooncarbane. Udover ovennævnte er der legeredskaber placeret rundt omkring på pladsen. Desuden har pladsen en minigolfbane, to bålpladser, beachvolleybane, petanquebane samt en allround boldbane m.m.
Flere gange i sæsonen arrangeres der lejrbål.
Fællesarealerne rummer diverse indendørsaktiviteter. For eksempel pool, bordtennis, airhockey samt et bredt udvalg af spilleautomater og videospil. Disse aktiviteter findes i vores udestue, hvor alle campingpladsens fester holdes.
Desuden er der to tv-stuer, den ene med storskærm, som om sommeren bruges meget ved større sportsbegivenheder.


Udgivet

i

,

af

Tags: