Henne Strand Camping og Vandland

Henne Strand Camping & Vandland er lille nok til at være personlig og skabe trygge rammer for familiens ferie og stor nok til at tilbyde alle faciliteter og aktiviteter der kendetegner en moderne campingplads.

Til vores aktive gæster kan vi tilbyde vandland, maxi-golfbane, fitnessrum, indendørs legerum eller vores splinter nye legepladser

Campingferie med vandland
Vandlandet hos Henne Strand Camping er en sikker vinder. Her kan I nyde den subtropiske varme med masser af vandleg. Luften er 32 grader og vandet 30 grader. Vores vandland har alt til vandhunde, blandt andet swimmingpool, børnebassin, spa, sauna og rutsjebane – og ingen tidsbegrænsning.

Legeplads
Super flot legeplads med stor hoppepude, svævebane, tarzan sti, surfy, rutsjebane, spinne maskine, storkerede, apollo klatrestativ, og ikke at forglemme børnenes favorit gemmested – klatretræerne.
Legepladsen er belagt med faldsand, trædefliser og kunstgræs.
Til de små er legepladsen udstyret med vippedyr, babygynge, rutsjebane, legebord og legehus.
Begge legepladser er lavet med sikkerhedsgodkendte mærke fra LAPPSET og LEDON®. Legerummet er stedet hvor vi hygger os med kreativleg, ps2-spil, Nintendo wii og meget andet. Her er også et hyggeligt tv-rum med puder, hvor der til tider bliver vist en god film.


Udgivet

i

,

af

Tags: