Hasmark Strand Feriepark

Hasmark Strand Feriepark er det optimale sted at holde ferie med børnene. Der er vikinger over alt. Pladsens nye tropiske badelande og legeplads, oser af nordisk mytologi og de gæve gamle vikinger.

Pladsens flotte udendørs badeland er fyldt med action for både store og små. Der er fire små rutschebaner samt 3 store. Desuden er der en modstrømskanal, der kan udfordre den bedste svømmer. Vandet er opvarmet til ca. 25 grader så man kan rolig springe i.

Desuden har pladsen i vikingeborgen både butik, restaurant, Valhalla og spændende indendørs legerum. Der er nok at gå i gang med at udforske på pladsen.

For børnene er der en hyggelig lille afdeling med kaniner. Er du til minigolf, ligger der en bane kun 50 m. fra campingpladsen.
I Otterup findes der et stort og flot bowlingcenter med restaurant og spillehal, hvor du kan udfordre familie eller venner.

I området er der mange aktiviteter – både på pladsen og udenfor pladsen. Først og fremmest er der de mange skønne cykelstier. Har du ikke en cykel selv, kan det lejes i informationen. Desuden kan man spadsere langs den hyggelige strandpromenade og helt ud til det skønne Enebærodde.


Udgivet

i

,

af

Tags: