Guldborg Camping

En af Sjællands smukkeste campingpladser, beliggende i en tidligere frugtplantage, direkte omgivet af skov og vand.

Guldborg Camping er en lille, idyllisk og rolig plads med kun 110 Enheder, storslået fordelt på tre hektar land – et hyggeligt sted for hele familien.

Med beliggenhed i en tidligere frugtplantage, byder campingpladsen på fantastiske muligheder for at slappe af, i eget telt og campingvogn eller i hytter. Den tilgrænsende skov indbyder til lange gåture og umiddelbart foran pladsen ligger Guldborgsund, et stort fjordområde, omgivet af et vidunderligt landskab. Oplev turen gennem skoven direkte til stranden ved Smålandsfarvandet!

Også aktiviteter er der sørget for. På pladsen findes legeplads med sejlbane og hoppepude, en minigolfplads med tolv baner og en pétangue- og sportsplads. Her er også en bålplads, og – det som er vigtigst – en god og indbydende atmosfære.

Udflugtsmuligheder findes rigeligt! Rejs tilbage i tiden i Middelaldercenteret, oplev verdens næststørste samling af krokodiller i Krokodille Zoo eller besøg et af de mange museer. Også en dagstur til København hører ubetinget til en ferie i Danmark.

Familiens firbenede medlemmer er selvfølgelig også velkomne på Guldborg Camping. På pladsen forefindes et indhegnet hundeareal hvor hundene kan løbe frit og lege med hinanden.
Vi byder velkommen til besøg på Guldborg Camping!

Tina Blak Nielsen og Koos Daniels er nye ejere siden januar 2014.


Udgivet

i

,

af

Tags: