Gjerrild Strand Camping

På Gjerrild Strand Camping er der utroligt rart at være. Familien der driver pladsen har taget udgangspunkt i, hvad de selv kunne tænke sig, hvis de skulle campere på pladsen. Der er indrettet til alle aldersgrupper. Der er en legeplads for de yngre børn. I forbindelse med den er der en stor grillterasse med 5 griller, borde og bænke. Ved siden af er der lavet en rigtig hyggelig – udendørs opvask – så man ikke behøver at stå inde i det gode vejr – og samtidig har man øje på børnene på legepladsen.

For de større børn der er boldbane, hoppepuder, pc rum og minigolf. For de voksne er der mulighed for hyggeligt samvær. Under skyggefulde trær kan man mødes og nyde en is eller øl.

Pladsen ligger lige ned til en rigtig lækker og særdeles børnevenlig strand, med pragtfuld sandbund – og der er mulighed for at fiske derfra. Endelig skal der nævnes, at pool området er lavet rigtig lækkert for ALLE – aldersgrupper og så er det en plads, hvor du hører fuglene synge og der er fredligt og roligt.

Gjerrild er en lille by, så man kan roligt tage ungerne med ind og handle, uden at støde på de sædvanlige turist butikker. Et rigtig rart sted at campere.


Udgivet

i

,

af

Tags: