Faldsled Strand Camping

Faldsled Strand Camping er en lille, hyggelig familiecampingplads, hvor ro og fred, stor imødekommenhed og højt serviceniveau er pladsens bud på en god campingoplevelse. Alle pladser er fordelt under flotte, gamle egetræer og mellem smukke beplantninger.

Børnene har flere muligheder for leg og aktiviteter på pladsen, og for forældre er det betryggende, at pladsen ikke er større, end at børnene hurtigt selv kan finde rundt. Stranden er relativt lavvandet et stykke ud, og dermed meget børnevenlig. Pladsen har en badebro, så man hurtigere kan få en dukkert i det friske vand.

Poolen er indrettet med opvarmet vand og i to niveauer, således at både små og store kan føle sig trygge. Omkring poolen forefindes stole og bænke, så man har mulighed for at hygge sig ved bassinkanten i længere tid. Minigolf-banen i haven rummer 12 spændende huller.

Der er anlagt en spændende Kompan legeplads i nærheden af vores terasse-område, så børnene kan lege, mens den voksne familie slapper af. Hoppeborgen ‘Den Gule Bamse’ er meget populær blandt børnene.


Udgivet

i

,

af

Tags: