Egelunds Camping og Motel

Egelunds Camping ligger i Lønstrup – det idylliske fiskerleje ved Vesterhavet.
Lønstrup er en hyggelig gammel fiskerby, hvor der hele året rundt er et aktivt bysamfund, med små specialbutikker, arbejdende værksteder, cafeer, restauranter med masser af tilbud og oplevelser for hele familien. Egelunds Camping er et godt udgangspunkt for en god ferie i det Nordjydske.

Egelunds Camping er en flot moderne 3-stjernet familieplads, med en hyggelig atmosfære. Der er god bevoksning omkring pladsen, som ligger skønt placeret tæt ved hav og by i fiskerlejet Lønstrup. Samtlige pladser har 10 amp. Strømudtag. Der er mulighed for at leje campingvogne med fast gulv i fortelt. Pladsen er udstyret med 5-stjernet velfærds- og sanitærbygning, nybygget i 2008. Der er familiebaderum, børnerum m/puslebord, bilbadekar og børnetoilet. Samtlige rum er med komfortabel gulvvarme.

For de yngste campister er der rige udfoldelsesmuligheder på Egelunds Camping. De kan boltre sig i opvarmet swimmingpool med vandrutchebane, der er også børneswimmingpool. Der er ny stor legeplads med alt hvad hjertet begærer, så som hoppepude, gynger, karruseller, klatrestativ, sandkasse og legehus. Der er også mooncars, dinocars samt to- og trehjulede cykler til fri afbenyttelse.


Udgivet

i

,

af

Tags: