Campinggården Ulslev Strand

Campinggården Ulslev Strand ligger direkte ved en af Danmarks skønneste badestrande, hvor hele familien kan nyde solopgangen over Østersøen, inden turen går til stranden.

Pladsen danner rammen om den perfekte campingferie med mange aktivitetsmuligheder for børn i alle aldre – både på og uden for pladsen. Et yndet opholdssted for børn i alle aldre, er det over 6.000 m² store aktivitetsområde med bl.a. fodboldbane, basketball, dyrefolde m.m., hvor hele familien kan boltre sig. Hvis man ikke er til spil, står der 2 trampoliner til fri afbenyttelse, for slet ikke at tale om den store hoppepude som altid er et hit. I centrum af campingpladsen ligger den traditionelle legeplads, hvor børnene kan boltre sig i de mange legeredskaber, sandkasse, klatrestativ, gynger m.m.

Hvis vejret ikke er til udendørs aktiviteter, er der mulighed for et spil bordtennis eller billard – eller måske bare lidt afslapning i opholds/TV stuen. Foruden de nævnte aktivitetsmuligheder på pladsen, tilbydes der i løbet af sæsonen en masse arrangementer for såvel børn og voksne. Ikke langt fra pladsen finder I golfbaner, gokartbaner, bowling m.m. Desuden tilbydes billard, bordtennis, bordfodbold samt ikke mindst cykeludlejning og trådløst internet.


Udgivet

i

,

af

Tags: