Camping Skovly DCU

Her på Skovly Camping i Tranum, har vi ikke krise. Naturen er bare så smuk og der er masser af den og den er helt gratis, så er du til løbeture, vandreture, bilture, eller bare til fred og ro, er det lige her i Jammerbugten du skal Campere.

Skovly Camping er en børnevenlige plads, der tilbyder aktiviteter for alle aldersgrupper. Der er moderne køkken og flotte faciliteter, der alle tilbyder et godt miljø. DCU Camping Skovly tilbyder alt i alt en rigtig god familiecamping med rige muligheder for oplevelser.

Pladsen ligger i et smukt landskab mellem hav og fjord. Pladsen har en ny servicebygning med 2 familierum, køkken, handicaptoilet, puslerum, vaskeri samt baderum for herre og damer samt toiletter. I den gamle toiletbygning er der lavet ny samlingsstue samt overdækket terasse, og her findes TV m/ parabol. Pladsen er opdelt således at nogle af pladserne er med en unik udsigt.

Hen over sommeren vil der være diverse arrangementer. Vi har grisefest, og for børnene arrangeres indianerdage og en skattejagter. Vi udforsker sammen nærområdet med vandreture til bl.a. Fosdalen, som er et unikt og naturskønt område.


Udgivet

i

,

af

Tags: