Camping Rolighed

Camping Rolighed er lidt anderledes end andre. I naturskønne omgivelser kan du campere i fred og ro og du kan mødetamme hjorte og krondyr, der gerne vil fodres og snakkes med. Højt til loftet og rige udfoldelsesmuligheder er udgangspunktet for at besøge Camping Rolighed.

Campingpladsen har masser af tilbud til både børn og voksne, på store pladser fra 100 til 200 m². Her kan du frit vælge imellem pladserne som ligger i læ, centralt på pladsen eller vælge pladserne med en fantastisk udsigt ud over de åbne vidder og krondyrfarmen.

På Camping Rolighed er der legerum med diverse aktiviteter for de helt små – men også for de større børn. Stort kuglerum og en byggelabyrint til de aktive børn. Mulighed for at forældre eller andre voksne kan sidde og nyde legeaktiviteterne.

Hop i badebukserne i omklædningsrummet og tag en svømmetur i den store opvarmede swimmingpool, hvor der er ikke er dybere end alle kan bunde. Separat børnepool til de mindste.

Med en stor legeplads med mange legeredskaber såsom hoppepude, gynger, rutsjebane, vippedyr, sandkasse er det nemt at gøre ferieoplevelsen for de små gæster afvekslende og populær.


Udgivet

i

,

af

Tags: