Camp Hverringe

Camp Hverringe er beliggende i det smukke herregårdslandskab omkring Godset Hverringe og den enestående natur på Hindsholm. Camp Hverringe er en femstjernet og meget børnevenlig plads. Over hele sommeren arrangeres der aktiviteter for børnene.

I badelandet kan børnene boltre sig i to børnebassiner hvor vandet altid er dejligt varmt. Med et stort bassin er der naturligvis også plads til de voksne, hvis I da ikke hellere vil indtage Pool Cafeen og nyde en kop kaffe, en is eller et let måltid – sammen med udsigten til de plaskende unger.

Udover badelandet kan børnene boltre sig på legepladsen, spille udendørs bordtennis, hoppe på trampolin eller på hoppepuder, lave snobrød på bålpladsen, spille basketball, petangue eller fodbold, lege i det indendørs legerum, snakke med dyrene i dyrefolden, køre på BMX/cykelcrossbanen, tumle på de kæmpe tumlebaner til spil og leg eller sætte drager op.

På stranden ved Camp Hverringe er der badebro, vandtrampolin, beachvolley, strandsjov, snorkeldykning, vandleg, slotte i sandet, vandsport, bådudlejning og undervandssti. Så der er nok for børnene at give sig til.


Udgivet

i

,

af

Tags: