Ærøskøbing Camping

Ærøskøbing Camping er en skønt beliggende campingplads 50 meter fra Vesterstrand, som er en dejlig badestrand og kun ti minutters gang fra Ærøskøbing bymidte. Stranden er en sandstrand med godt badevand. Længere ude mod Urehoved er der godt fiskevand. Her fiskes hornfisk så længe rapsen blomstrer og havørreder af anseelig størrelse. Ærøskøbing Camping er en trestjernet campingplads.

Legepladsen med boldbane ligger ved siden af køkkenet, så børnene kan lege, mens der laves mad. Legepladsen er indrettet med gynger, sandkasse, høj gangbro med ramper og vippe. Der er vandlegebord til sandkassen og god plads til alle. Der er bordtennis, som kan benyttes af hele familien. I tilknytning til legepladsen ligger boldbanen, hvor de unge samles om aftenen til forskellige boldspil.

Ved siden af legepladsen er det nye område med kæledyr, som kun besøges sammen med de voksne. For dyrenes skyld.Hvilke dyr pladsen har, kan skifte fra år til år, men der lægges vægt på, at børnene trives med dyrene og at dyrene også trives med børnene.

På pladsen er anlagt en ny kombineret bål- og grillplads, som forventes at blive et godt samlingspunkt for familien til spisetid.


Udgivet

i

,

af

Tags: