Aars Camping

Lad ferien gå til Himmerland med Aars som den perfekte base. Centralt placeret midt i det hele, er der kun korte afstande til alt, hvad der er værd at se i omegnen; Farsø, Trend, Rebild Bakker etc. Aars er ikke mindst et besøg værd. Både naturen og bylivet har masser at byde på. Med sine utallige attraktioner og seværdigheder vil et ophold i Aars blive til en både farverig og alsidig oplevelse.

Der er nok at give sig til i Aars, hvor man bl.a. kan benytte sig af følgende aktiviteter: Svæveflyvning Aars Flyveplads, Svømmehal/Friluftsbad, Tennis, Go-cart, Himmerland Golf & Country Club, Aars Golfklub, Ponyridning, Put & Take Søttrup Fiskesø/børnesø, Aars Bowling Center, Himmerlands bowling & Sports Center og Rønbjerg Feriecenter.

Aars Camping er beliggende i rolige omgivelser i gå-afstand til centrum. Gode læ-forhold på afmærkede pladser. Faciliteter: toiletbygning, familiebaderum, vaskemaskine og tørretumbler (møntindkast), TV og radio i fællesstue, trampolin, mulighed for fastliggerplads.

Pladsen har åben hele året.


Udgivet

i

,

af

Tags: