Aalborg Camping og Hytteø

Aalborg Camping og Hytteø ligger kun ca. 3,5 km. fra Aalborgs centrum, der går bus fire gange i timen i dagtimerne og to gange i timen om aftenen.

Campingpladsen har gode faciliteter, for alle som ønsker en ferie i rolige omgivelser, nær ved lystbådehavnen og med fri adgang til alle Danhostel Aalborg Vandrehjem faciliteter. Pladsen siger velkommen til familier, grupper, lejerskoler og enkeltpersoner på ferie eller bare på tur.

Der er blandt andet bordtennis på pladsen, men hvis man går efter andre aktiviteter er der indenfor en afstand af 4 km blandt andet fodboldbaner, windsurfing, ridning, håndbold, basket-ball, badminton, tennis, minigolf, roning, volleyball, bowling, gymnastik, atletik, trim og svømmehal.

Aalborg Camping & Hytteø har plads til 250 enheder – alle med mulighed for El-tilslutning. Pladsen er opdelt i to dele – en del for Naturister og en del for øvrige campister. Såvel naturist-delen som den øvrige del af campingpladsen er adskilt med afskærmning, og der er en servicebygning på hvert af de to områder. Til Campingpladsen hører ligeledes en hytteø – på øen er 30 hytter som lejes ud på dagsbasis.


Udgivet

i

,

af

Tags: