3 streamingtjenester, der gør bilferien sjovere for børn

Vi har alle prøvet det. Vi er på vej på ferie, alle har sat sig til rette i bilen og nu er det tid til familieferie. Bilferie har altid været et stort hit blandt danske familier, men selvom man har prøvet det før, så kan det komme som et chok, hvor få ting man kan lave i en bil. Nedenunder ses tre streamingtjenester, der er uundværlige på bilferien, når man har børn med.

BookBeat – hav dine bøger med på farten

Bøger er noget af det bedste tidsfordriv og med BookBeat kan man få et Familie-abonnement til glæde for hele familien og streaming tjenester  som BookBeat er samtidig til gavn for hele familien, eftersom der er bøger til alle aldre og derfor lettere at underholde både børn og voksne. Derudover kræver det blot en smartphone, hvilket betyder, at man ikke behøver at slæbe på en masse bøger!

Viaplay – film til hele familien

Hvad end det er Barbie, Rocky eller en film for hele familien, så har Via Play noget til ethvert familiemedlem. For ikke mere end 119kr pr/mdr. er det muligt at være underholdt både til og fra feriestedet. Derudover kræver det ikke andet end enten en smartphone, tablet eller computer, hvilket gør Via Play til den ideelle streamingtjeneste for hele familien.

Podimo – podcasts i børnehøjde

Som noget helt nyt udbyder streamingtjenesten Podimo nu podcasts til børn i alderen 3-10 år. For kun 59kr pr/mdr. kan børn blive underholdt via podcasts, der er designet specielt til børn. Derudover har Podimo også flere børnebøger på lager. Hvor podcasts typisk har været henvendt til et mere voksent publikum, har Podimo nu fået podcasts henvendt til børn. Hermed kan ens børn lære mens de er på farten eller måske lytte til en guidet meditation, der kan være behjælpelig på længere køreture!


Udgivet

i

af

Tags: