Sådan underholder du dit barn i flyet – billige og simple tips

Hvis du skal ud og rejse, så er noget af de første du sikker tænker hvis du har børn, hvordan du kan underholde dem under selve flyveturen, da det trods alt kræver en rimelig stor tålmodighed for et barn, at sidde stille i så mange timer, da der ikke er ret mange ting man ellers kan lave på et fly. Derfor har vi fundet nogle af de bedste tips til at få en lettere flyvetur med ungerne i flyet.

Hav en lille overraskelse med

Det er altid sjovt at få noget nyt som barn, så derfor kan det være en rigtig god ide at du har en lille overraskelse med på turen, med noget nyt som barnet ikke har set før. Du kan købe nogle aktivitetsbøger som ikke koster særligt meget, men som barnet uden tvivl vil syntes er virkeligt sjovt. Disse aktivitetsbøger kan give ungerne flere timers sjov. Men denne overraskelse kan også være et lille stykke legetøj eller noget i den retning. Bare noget som er nyt og spændende, og lad det for guds skyld ikke være slik, da sukker giver dit barn mere energi, hvilket trods alt ikke lige er det de har brug for i et fly, hvor de kun kan sidde stille.

Ipad eller tablet

Ja, vi må nok erkende at ipads og tablets generelt er kommet for at blive og sådan er det bare. Derfor kan det også være en god ide, hvis du allerede har en, at medbringe den (fuldt opladt) på flyet, så barnet kan få set nogle af deres ynglingsprogrammer. Du skal dog huske at downloade dem hjemmefra, da du ikke kan kommet på nettet i flyet. Men her kan dine børn sagtens få lang tid til at gå, og det kan endda være at det er hele flyveturen der er styr på med dette forslag.

Husk dog at medbringe hørebøffer, så de også kan høre hvad der sker i deres programmer, og ikke bare se det, da det godt kan larme lidt i et fly.

Hvad kan du ellers gøre?

Når du skal underholde dit barn så billigt som muligt, så er det en fordel at du holder det simpelt. Og hvis du generelt gerne vil spare penge, så kan du med fordel læse nogle af alle de tips på nettet med måder at spare penge på, og hvis du selv skal lave mad på ferien så kan du også i denne artikel https://ungokonomi.dk/node/473 finde nogle gode råd til dette.

Jeg håber du får en god rejse og at ungerne hygger sig lige så meget som du gør på flyveturen.


Udgivet

i

af

Tags: