Sådan planlægger du din næste ferie med børnene

Det gode ved at gå i gang med planlægningen af din næste ferie i god tid er, at du og din familie kan gå og glæde jer i lang tid. Hvis der er noget, der virkelig kan samle familien, så er det en hyggelig ferie. Samtidig undgår du med en god planlægning, at ferien bliver stressende.

Find den perfekte feriedestination

Når du skal i gang med at planlægge din og din families næste ferie, skal du først og fremmest finde ud af, hvor ferien skal holdes. Når du holder ferie med børn, er der nogle ferietyper- og destinationer, der er mere oplagte end andre. Det skal være et sted, der passer til folk i alle aldre, og hvor dine børn kan holde sig selv underholdt meget af tiden.

På den måde får alle nemlig den mest behagelige ferie. Der skal være plads til, at alle kan trække sig lidt tilbage og lave hver deres ting. Når du holder ferie med børn, er det bl.a. oplagt at tage på camping på en campingplads, leje et sommerhus i Danmark eller booke en rejse til et hotel, der er egnet til børnefamilier. Det er alle sammen nogle familievenlige løsninger.

Hold dine børn underholdt på turen

Ligegyldigt hvor turen går hen, kan selve rejsen dertil virke lang for dine børn. Hvis først de begynder at blive alt for utålmodige, kan turen hurtigt komme til at virke meget langt for hele familien. Derfor kan du med fordel forsøge at holde dem underholdt på forskellig vis, så de ikke begynder at kede sig. På den måde går det langt lettere for alle.

Det kan du gøre ved f.eks. at pakke en taske med forskellige underholdningsmuligheder. Du kan pakke noget legetøj, blade, malebøger, noget musik, en film m.m. Shop legetøj online hos Børnenes Kartel. Børnenes Kartel forhandler de kendte mærker indenfor legetøj og interiør.

Hvis det alligevel bliver for kedeligt, kan du finde på nogle forskellige lege, som I kan lege sammen i bilen, i flyet eller i toget. Så længe dine børn er optaget af et eller andet, vil tiden gå langt hurtigere for dem.

Forbered en pakkeliste i god tid

Når en hel familie skal på ferie, skal der pakkes rigtig mange forskellige ting. Hvis du gerne vil undgå, at det bliver alt for stressende og kaotisk op til jeres ferie, kan du lave en pakkeliste i god tid. Når du skriver en pakkeliste, kan du få et godt overblik over alt, I skal have med på jeres ferie. Det gælder alt fra tandbørster til børnenes legetøj.

Hvis du går og arbejder på listen i god tid, kan du gå og tilføje hen ad vejen. Når dagen kommer, hvor I skal til at pakke, er det bare at følge listen. Det er langt mindre stressende, end hvis I ikke har nogen liste at følge og bare skal pakke helt tilfældigt.

Når I går og pakker, kan I hen ad vejen krydse af på listen og på den måde skabe et endnu større overblik.


Udgivet

i

af

Tags: