Sådan kan du rejse trygt med din baby

Tanken om at rejse ud med en helt lille kan give anledning til mange bekymringer – store som små. En baby er helt og aldeles afhængig af dig, og det kan gøre dig usikker i forhold til at skulle rejse. Enhver, der har prøvet at rejse, ved, at der altid vil støde uforudsete udfordringer til, når et nyt land eller sted besøges. Trods bekymringerne bør du ikke lade dem afholde dig fra at rejse, selvom du har småbørn. Der er meget, du kan gøre for at få trygheden tilbage, og det er ikke nødvendigt at være bange for at rejse med babyer. Verden er stor, og det er bare med at nyde den – også med børn!

Tænk over destinationen

Er du usikker på, hvordan det skal gå, når du rejser med din baby for første gang, så kan du med fordel vælge et land, som du kender eller føler dig tryg ved. Du kan også vælge blot at rejse til en anden del af Danmark eller et land, som ligger tæt på Danmark. Det er lysten til at rejse, der er vigtig – hvis du har lyst, så tøv ikke med at tage af sted!

Vær beredt

Du kan stort set anskaffe dig bleer og babyudstyr i hele verden. Ammer du stadig, er det let at give babyen mad. Sørg for at medbringe en babyalarm, så du ikke overhører babygråden, mens du nyder solen på altanen. Find din babyalarm på https://bedste-babyalarmer.dk. Du kan også overveje at købe en slynge, så du kan tage din baby med ud uden besvær. En slynge har nemlig den fordel, at barnet holdes tæt på din krop, og derfor har du begge arme fri. 

Det er i øvrigt værd at vide, at børn under 2 år sædvanligvis rejser gratis med fly. På mange hoteller koster det heller ikke ekstra at have en baby med.


Udgivet

i

af

Tags: