Hold en kæmpestor og uforglemmelig familiefest i sommerferien

I behøver ikke at springe på en flyver og ride rundt på kameler i sydens varme sol for at få en superfed ferie. Det er bare ikke altid, man orker at skulle på langtur. Det er dog langt fra det samme som, at man ikke har lyst og overskud til at have det skide skægt! Og hvilket tidspunkt er mere oplagt til at samle hele familien til en fed havefest end sommerferien? Her får du vores bud på den fedeste havefest, hvor hele familien kan samles og hygge igennem.

Book en ballonmand og gør festen til noget helt særligt

Det er naturligvis alfa omega, at der er noget lækkert mad og noget lækkert at drikke. Hiv den store grill frem og smæk noget kød på. Lav nogle lækre salater og server champagne, vin og sodavand. Så er du godt i gang. Den perfekte havefest skal naturligvis være for både store og små. Mens de voksne nyder et glas vin, så skal børnene naturligvis også have det sjovt. Her kan du i den helt perfekte amerikanerstil hyre en ballonmand!

Ballonmanden kan meget mere end at lave sjove ballondyr

Du kan booke en ballonmand på nettet. Her vil der være masser af underholdning til børnene, hvor der laves alle de klassiske og sjove ballondyr. Balloner er dog ikke det eneste, som ballonmanden kan lave. Han eller hende kan også lave andre sjove aktiviteter – blandt andet ansigtsmaling. Har de voksne mod på det, så kan man også arrangere workshops og sjove aktiviteter for de voksne. Her er det nemt at peppe festen lidt ekstra op og gøre den helt unik.

Har du lyst til at forkæle farmand med en gave?

Synes du, at børnenes far trænger til lidt forkælelse, så kan du overraske ham med en gave. Det er ikke altid lige let at finde på gaver, og slet ikke, hvis han ikke forventer en gave og derfor ikke har udtrykt nogle ønsker. Du kan finde inspiration til gaver til ham her. Nogle umiddelbare forslag kunne eventuelt være tilbehør til grillen, som du kan give ham, inden han lægger kødet på. Eller du kan give ham noget smart træningsudstyr, som han kan bruge i hjemmet.

En kærestetur med forkælelse og hotelophold vil nok heller ikke være en dårlig idé. Uanset hvad du vælger at give ham, så vil han helt sikkert blive glad for at du ville gøre noget ekstra for ham.


Udgivet

i

af

Tags: