Guide: De mest børnevenlige ferieaktiviteter Jylland

Midtjylland er et fantastisk sted at holde ferie med børn. Her er masser af aktiviteter og attraktioner, der er perfekte for familier med børn i alle aldre.

Du kan læse mere om Midtjylland og aktiviteter i området her

LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund er en af Danmarks mest populære turistattraktioner. Her kan børnene lege med LEGO-klodser i alle former og størrelser. Der er over 50 forlystelser, shows og attraktioner, der er inspireret af LEGO-universet. Børnene kan bygge deres egne LEGO-biler, fly og andre kreationer, eller de kan tage på en tur i den ikoniske Miniland, hvor hele Danmark er bygget i LEGO.

Djurs Sommerland

Djurs Sommerland er en forlystelsespark med over 60 forlystelser for alle aldre. Her kan børnene prøve alt fra vilde rutsjebaner til rolige karruseller. Der er også et vandland med vandrutsjebaner, pool og legeplads.

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er en anden forlystelsespark med over 50 forlystelser. Her kan børnene prøve vilde rutsjebaner, som “Føllesbanen” og “Orkanen”. Der er også et vandland med vandrutsjebaner, pool og legeplads.

WOW PARK

WOW PARK er en naturlegepark med svævebaner, rutsjebaner og andre aktiviteter. Her kan børnene udforske naturen og prøve spændende aktiviteter.

Den Gamle By

Den Gamle By er et frilandsmuseum, der giver børnene et indblik i, hvordan livet var i Danmark i gamle dage. Her kan børnene se, hvordan folk boede, arbejdede og legede i tidligere tider.

Moesgaard Museum

Moesgaard Museum er et arkæologisk museum med udstillinger om Danmarks historie. Her kan børnene lære om vikinger, oldtiden og andre perioder i Danmarks historie.

Grenen

Grenen er Danmarks nordligste punkt. Her kan børnene se, hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Grenen er også et populært sted at sejle i kajak eller kano.

Aalborg Zoo

Aalborg Zoo er en zoologisk have med over 1.200 dyr fra hele verden. Her kan børnene se løver, elefanter, giraffer og mange andre dyr.


Udgivet

i

af

Tags: