Få en sjov ferie med LOL dukker fra Altileg

Når I skal holde ferie i Danmark eller udlandet og I eventuelt skal køre langt i bil, ud at flyve i mange timer eller rejse med tog og bus, er der mange børn, der keder sig undervejs. Her kan turen godt føles lang, fordi man endnu ikke kan læse og bliver køresyg af at sidde for længe med en IPad eller smartphone og spille spil eller høre lydbog. Mange børn har brug for at være aktive og udfolde deres kreativitet og lege efter deres egen fantasi. Når de gør dette, falder tiden slet ikke så lang, ja, mange børn glemmer helt, at der er noget, der hedder tid, når de er godt i gang med deres eget univers. Her kan LOL dukker fra Altileg være ideelle at medbringe på den lange transportrejse og/eller i sommerhuset, ferielejligheden eller bare i hverdagen. I denne artikel vil vi derfor se lidt nærmere på, hvordan I kan bringe jeres børns fantasi og kreativitet i spil med de skønne dukker fra altileg LOL surprise.

Kun fantasien sætter grænser

De skønne dukker er interaktive, og har diverse funktioner og udseende, så der altid ligger en overraskelse gemt i, hvilken dukke, du nu får. De føres i forskellige modeller og farver og leveres i en overraskende indpakning i mange lag, hvor du skal igennem alle lagene for at opdage, hvilken dukke, der er pakket ind. Har du en pige, der er til glitter og glimmer, er det oplagt at vælge en af de skønne dukker. Der kan både leges Melodigrandprix, skønhedskonkurrence og fester med disse farverige dukker.

Interaktion med dukkerne

Når I sidder i bilen og køreturen er lang, kan en interaktiv dukke, der enten kan græde eller drikke, være lige det, der holder dit barn beskæftiget under turen. En dukke, der skal have noget at drikke eller som skal trøstes, tager jo hurtigt al tiden og kan også være en mere spændende dukke at lege med, hvor barnet lever sig nemmere ind i dets behov. Er I flere børn, der leger sammen, kan der også nemmere opstå en følelse hos børnene af, at de forskellige dukker er levende og interagerer med hinanden på en mere autentisk måde. Alt sammen noget, der giver større motivation for at lege med dukkerne og udvikle sit helt eget fantasiunivers med dem. Rigtig god fornøjelse med ferien og med dukkelegene.


Udgivet

i

af

Tags: