Det kan du lave med din familie i jeres næste ferie

Ferie med sin familie er altid rigtig hyggeligt, fordi det er der, I alle har tid til bare at være sammen med hinanden. Men når der pludselig er så meget tid, kan det også godt være svært at finde på noget at lave nogle gange. Derfor kommer her et par forslag.

 

Tag ud at rejse

Hvis I er en familie, der er glade for at komme ud og opleve verden, kan I tage ud på en ny rejse. Der er rigtig mange muligheder, for I kan tage på alt fra en bjergbestigerferie til en badeferie. Her handler det bare om at vælge det, der er lige jer. Hvis I gerne vil et sted hen, hvor er det varmt, kan det være nødvendigt at tjekke hvorhenne det er varmt, når I skal afsted. Hvis I f.eks. skal finde ud af, hvor det er varmt i oktober, slår I bare op på nettet, I hvilke lande der er varmt på det tidspunkt.

 

Vær aktive sammen

Det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen, at motion og bevægelse er sundt for alle. Hvis du og din familie er dårlige til at få bevæget jer, kan I gøre det sammen i jeres ferie. Det bliver nemlig som regel lidt sjovere, når I er sammen om det. Der findes masser af hyggelige former for motion. I kan tage ud og spille tennis, spille volley, gå en lang tur ved stranden, tage på en motionslegeplads m.m.

 

Lav noget kreativt derhjemme

Hvis I kan lide at sidde derhjemme og bare hygge jer, kan I bruge tiden på at være kreative sammen. Det kan I nemlig være på mange måder. Det kan være, at I kan lide at male, sy eller strikke. Det kan også være, at I vil kaste jer ud i at bygge et nyt møbel sammen.


Udgivet

i

af

Tags: