Van der Valk Resort i Nordtyskland

Van der Valk Resort
en testfamilie anmelder….

Vores familie mor, far og 2 piger på 7 år var så heldige at blive udtaget som testfamilie til Van der Valk Resort gennem Sjov for børn. Vi bookede selv opholdet på Van der Valk via mail til torsdag den 18. oktober med ankomst efter kl. 16.00.

Vi tog færgen fra Gedser til Rostock, hvorefter vi kørte mod syd ca. 30 km til Güstrower Natur- & dyrepark, hvor vi også havde fået billetter til. Natur- og dyreparken var en rigtig dejlig og hyggelig park, hvor vi kom tæt på og gik sammen med rådyrerne. Her var ligeledes et bur, hvor vi kunne komme ind og kigge på og gå sammen med egern. Herudover var der vildsvin, ulve, bjørne og andre dyr, hvor man trods indhegning var meget tæt på. En dejlig oplevelse af et par timers varighed. Der er lidt dårligt skiltet på vejen hen til dyreparken, men med GPS går det fint

Van der Valk Resort
Efter besøget i dyreparken kørte vi ca. 25 km, hvorefter vi ankom til Van der Valk Resort, som ligger let tilgængeligt ved motorvejsafkørslen.

Ved ankomsten til resortet tjekkede vi ind og fik udleveret nøgle af et meget venligt og imødekommende personale. Vi havde fået et halvt dobbelthus i 2 plan. Huset var meget lækkert. Der er en del dobbelthuse udover værelser på selve hotellet på resortet.

Vandlandet i Van der Valk Resort var et lækkert vandland med flere aktiviteter. Vores piger var superglade for børnebassinet, hvor der var rutsjebaner. Herudover var der 1 basin på 1,20 meter dybt 2 rutsjebaner i tunnel 1 wildriver udendørs rutsjebane samt en almindelig rutsjebane. Ligeledes var der 3 spa-boblebade indendørs og 1 udendørs. Badelandet er ikke kæmpestort, men vi følte ikke på nogen måde at der var overfyldt på trods af at der var mange mennesker på ferie der i perioden. Omklædnings faciliteterne var omklædningsbokse, som var lidt trængte.

Vi havde halvpension, som virkeligt kan anbefales. Maden blev serveret i ”Plaza”, som var et stort åbent rum. Rundt om ”Plaza” var der 3 restauranter en italiensk en argentinsk og en asiatisk. Herudover var der en børnebuffet. Konceptet var, at man kan gå til den buffet man ønsker eller prøve fra alle 3 buffet’er. Maden var rigtig god. Serveringen af drikkevarer var helt i top. På trods at mange mennesker sad man ikke længe og ventede på tjenerne, som hele tiden var meget smilende.
I tilknytning til Plaza var der et legeområde for børnene, hvor der ind i mellem kom et ”korps” af børneguider og underholdte og legede med børnene.

Indendørs i resortet var der ligeledes supermarked, bowlingcenter og bar. Udendørs var der minigolfbane, trampoliner og en stor legeplads til børnene.

Morgenbuffeten blev ligeledes serveret på resortet, hvor vi mødte det samme venlige personale som alle andre steder. Morgenbuffeten bestod af alt hvad man ønsker af et bragende godt morgenbord.

Strømsvigt med høj service
Fredag aften var der desværre strømsvigt i omkring 3 timer fra kl. ca. 17.30. Det skete på et meget kritisk tidspunkt, idet det var her aftensmaden skulle indtages. Tjenerne løb endnu stærkere end hidtil og servicerede i høj grad ved brug af blyant og papir normalt brugte de små terminaler. Sodavand og øl blev hældt i glas manuelt, da anlægget heller ikke duede Og tjenernes smil var stadig til stede i høj grad. Børneguiderne samlede børnene i en gang, hvor der var nødbelysning og sang og dansede med dem. Alt personale gjorde alt hvad de kunne for at gæsterne skulle føle sig tilpas.

Ved udtjekning fik vi udleveret et gavekort på 50 euro som kompensation for strømafbrydelsen, som resortet var uden skyld i.

Stor ros til personalet på stedet, og vi vil klart anbefale andre at besøge resortet.

Annette Hallgren
Testfamilie for Sjovforbørn.dk
November 2012

Din kommentar til artiklen?

Har du en kommentar eller en god ide, du har lyst til at dele med andre?

Navn:

Din kommentar:

Informationer

Du kan sejle med Scandlines fra Gedser-Rostock www.scandlines.dk

Van der Valk Resort Linstow www.linstow.vandervalk.de

Natur- og miljøparken Güstrow for hele familien www.nup-guestrow.de

Læs også mere her:


Udgivet

i

af

Tags: