Skallerup Klit Feriecenter – Her er hele pakken

I år er det 3. gang jeg har boet i Skallerup Klit Feriecenter. Derudover har jeg 4 gange besøgt feriecentrets faciliteter, så man må efterhånden sige, at jeg har belæg for at sige, at det er et rigtig skønt feriecenter. Centret har formået at forny sig og tilpasse sig vores behov og byder i dag på et meget omfattende aktivitetsprogram.

Badeland og Romulus
Badelandet Atlantis er et hyggeligt badeland. Ikke Danmarks største men dejligt lyst og med vandsjov for både de store teenagere og de mindre børn. Her er både stort babybassin, et svømmebassin og selve badelandet med stor rutsjebane, strømanlæg og masser af vandlegetøj. Man skal ikke være en vovehals for at prøve rutsjebanen, hvilket i vores familie er meget heldigt.

Romulus er de voksnes afdeling. Her skal man være mindst 16 år for at komme ind.

Nyt indendørs legeland
I 2008 blev den blå hal omdannet til et skønt indendørs legeland, hvor børnene kan klatre, rutsje og skyde med boldkanoner, mens mor og far kan slappe af eller prøve de sjove bevægelsesspil, Smartus. Legelandet er gratis for gæster i feriecentret, og i forbindelse med legelandet er der også aktivitetsrummene, hvor Aktiv Ferie holder til. Her kan man male på næsten alt, lave perler og drager og meget mere.

Naturen i Skallerup
Udenfor centret og mellem hytterne er der om sommeren dømt feriestemning. Klitterne, naturen og det omfattende stisystem inviterer til at man lejer eller medbringer cykler og kører nogle ture ud i naturen. Man kan på centret hente en brochure, der guider hele familien rundt på korte og lange ture. I klitterne finder man også en stor legeplads med fodboldbane samt en junglesti.

Stranden er helt fantastisk. Bred, med fint sand, og der er lavvandet et godt stykke ud. Naturligvis skal man passe på med Vesterhavet og altid holde meget øje med sine børn, men det lave vand gør det meget nemmere med de mindre børn.

Hytter og lejligheder
De ca. 300 boliger er indrettet med gode rummelige soveværelser og stuer/køkken med gode faciliteter. I disse år er inventaret igang med at blive udskiftet, men de bliver også løbende renoveret. Omkring husene er der fine terrasser, hvor der er gjort en del ud af læskærme, så det gode vejr kan nydes på trods af Vesterhavets blæst.

Fondsejet feriecenter
Det kan lyde irrelevant for jer som familie, men det er det ikke. Skallerup Klit er ejet af en fond, hvis eneste formål er at drive feriecentret. Hver en krone, der indtjenes bliver geninvesteret i centret. Der er derfor råd til mange aktiviteter, udvidelser, forbedringer og nytænkning, og det kommer dig til
gode.

Ikke billigt
Det passer normalt når man siger, at man får hvad man betaler for. Og det gør man også i Skallerup Klit Feriecenter. Centret hører til i den dyre ende af feriecentre i Danmark, men aktivitetsudbuddet og ferieboligerne lever op til det. Man kan dog spare mange penge, hvis man er villig til at rejse udenfor højsæsonen. Selvom sommeren er skøn i Skallerup Klit, så er der også mange oplevelser at hente efterår, vinter og forår.


Udgivet

i

af

Tags: