Luksuscamping i Blåvand

Informationer

Udflugtsmål i nærheden:
Blåvand Zoo
Playland i Henne
Blåvand Museum
Fajancecafeen

Gode tips:
Det er meget dyrt for dine gæster at benytte badelandet, så er I kun 4 i en 6 mands hytte kan det være en god ide at melde 6 til i stedet for, da det ikke koster ekstra i en hytte.

Der er virkelig fine stier på pladsen, så det er en fordel at børnene får deres løbehjul, skateboards eller cykler med.

Tænk over hvor I booker hytte eller standplads. Ligger det godt i forhold til de ting, jeres børn foretrækker? Kan de selv let finde hen på legepladsen?

Prisen:
Prisen for 3 overnatninger i hytten i Kristi Himmelfartsferien var lige knap kr. 3.000,-. Dertil kommer aktiviteter som minigolf, dragebygning, hesteridning mm. Badelande er inklusiv.

Læs også mere her:

Jylland
Danmark

Luksuscamping i Blåvand

I vores familie har vi i flere år dyrket luksuscamping sydpå på skønne campingpladser i Italien og Frankrig. Nu skulle det afprøves, om det ville blive samme success på en af Danmarks bedste campingpladser; Hvidbjerg Strand Camping i Blåvand. Pladsen har 5 stjerner og har masser af plads og et bredt udvalg af hytter til os ‘amatør-campere’.

Hytteferie på campingplads
I kristi Himmelfartsferien drog vi mod Blåvand onsdag eftermiddag og ankom til pladsen kl. 15, hvor vi let gled forbi checkin (Det store ryk kom først torsdag, og der kom det virkelig også 🙂 ) og fandt vores hytte. Vi havde bestilt en rigtig westernhytte med soveværelse, køjeafdeling (ikke adskildt fra stuen) og stor hems. Hytten var overraskende fin – Naturligvis ikke sommerhusstandard men ganske glimrende til formålet. Der var rent og pænt i køkkenet, selvom vi må erkende, at gryder og pander ikke lagde op til hjemmelavet mad. De var simpelthen alt alt for små. Men et overvejende positivt indtryk af hytten.

Aktiviteter på pladsen
Camping er jo en fantastisk ferieform, hvor afslapning og samvær med børnene er i højsædet. Det er første gang vi nogensinde har ladet bilen stå i 4 dage for blot at opholde os på en campingplads. Den store legeplads (og den var virkelig stor) lå lige bag ved vores hytte, så drengene kunne sagtens selv løbe derover for at lege. På legepladsen var der trampoliner, gocartbane, rutsjebaner, hoppepude, klatretårne og meget mere.

Der var derudover 3 andre legepladser samt 2 babylegepladser på campingpladsen. Indendørs var der også et stort klatretårn samt et hyggeligt hus med perleplader, lego, biler, bøger og meget andet. For de store børn var der også masser af playstations mm.

I westernbyen lige bagved vores hytte var der også en af dagene snobrødsbagning, dragebygning og ridning på heste. De andre dage var der også mindre aktiviteter som f.eks. bagning af boller.

Og så er vi slet ikke begyndt på badelandet endnu. Super hyggeligt og meget velholdt badeland med rutsjebaner i alle kategorier og vandområder for alle aldersklasser. Også den nyanlagte minigolfbane var et hit for både voksne og børn.

Ligger Blåvand i Danmark?
Vi blev lidt i tvivl, for som dagene skred frem blev vi tiltalt mere på tysk end på dansk. Flere steder i Blåvand måtte de ligefrem lede efter en der kunne tale dansk, for at kunne betjene os. Nu var det jo ikke ligefrem Tønder eller Aabenraa, vi var taget til, så jeg syntes faktisk at det var lidt irriterende. Jeg er stor fortaler for at vi i Danmark taler tysk til tyskerne men det skal ikke være på bekostning af os selv.

Supergod ferie
Alt i alt var vi rigtig godt tilfredse med oplevelsen. Hvidbjerg Strand Camping ligger (ihvertfald hyttemæssigt) i den dyre ende, men pladsen har også meget at byde på. Vi kunne godt have undværet rotten/musen, der boede i vaskeskabet, men derudover var vi meget tilfredse.


Udgivet

i

af

Tags: