Henne Strand Camping 6 stjerner !!

Henne Strand Camping & Vandland
– nok Danmarks bedste beliggenhed
Campingsæsonen 2010 blev skudt i gang sidst i april, og forventningens glæde var stor, da vogntoget rullede væk fra indkørslen med kurs mod Henne Strand. Solen skinnede fra en skyfri himmel, og børnene kunne næsten ikke vente med at inspicere legepladsen, afprøve hoppepuden og få en tur på svævebanen.
Godt middag rullede vi ind ved Henne Strand Camping, og det flotte ret nye indgangsparti på campingpladsen tog vel imod med ankomstareal, bomme og reception. Vi blev tjekket ind med en meget venlig modtagelse, og fik en dejlig plads nær toiletbygning og legeplads helt perfekt med små børn.

Mens vi satte telt op, løb ungerne straks op og udforskede legepladsen. Der var alt lige fra redegynge, rutchebane og klatretræer til hoppepude og svævebane.

Ny sanitets- og køkkenbygning
Henne Strand Camping investerede i 2008 udover hovedbygningen og ankomstområdet også i en flot stor sanitets- og køkkenbygning. Denne nye bygning er noget helt specielt vi har aldrig oplevet en så flot sanitetsbygning, og var nærmest målløse, da vi trådte ind.

Der er anvendt sort granit, klinker i sort og råhvid, mosaikker i forskellige farver samt stål og jotoba-træ. Det er utrolig flot og vores egne toiletforhold derhjemme kan på ingen måde hamle op med det, vi blev mødt af her. Der er 4 store familiebaderum, herre- samt dameafdeling, hundebad, handicaprum, kemitoilet, samt et stort flot køkken med fladskærm, opvaskemaskine, mikroovne, gaskomfurer samt ovne. Ligeledes er der en separat børneafdeling med tre små toiletter bag lave glasdøre samt tre små brusere, håndvaske og pusleplads. Rigtig fint farverigt rum.

Udover denne flotte bygning, er der også toilet og bad samt mindre køkkenafdeling oppe ved hovedbygningen, hvor man også finder en mindre legeplads anlagt på kunstgræs til børn på maks. 6 år.

Aktiviteter for børn
Henne Strand Camping byder på masser af aktiviteter for børn både i form af planlagte aktiviteter fra pladsens side og udbud af f.eks. legeplads, indendørs pool og ikke mindst legerum. Legerummet er et kapitel for sig. Det er bl.a. her, der er forskellige kreative aktiviteter, men det er også her man finder PS2, Nintendo Wii samt fladskærm, hvor der ofte i højsæsonen og helligdagsferier vises film. Her er et hav af forskellige legesager også til de helt mindste. Rummet er nærmest delt op i flere zoner, så f.eks. fladskærm med filmvisning er for sig selv, så man i ro og fred fra legende børn kan hygge i puderne og se film under de farveskiftende dioder.

Hvis ikke legerummet bringer kreativiteten frem i børnene, kan man blive hjulpet lidt på vej, da der i højsæsonen er ansat en aktivitetsleder, som kommer flere gange om ugen og laver kreative ting for børnene. Her kan nævnes ansigtsmaling, samt male på sten, filt, perler, kæde til mobil og mange andre ting.

Vi var på pladsen i forbindelse med Bededagsferien, og her var der arrangeret ansigtsmaling popcorn og pandekager over bål samt kreative sysler for børnene.

Suptropisk varme
Henne Strand Camping hedder jo reelt Henne Strand Camping & Vandland, og det skyldes jo i allerhøjeste grad, at der bydes på subtropisk varme med masser af vandleg, hvor luften er 32 grader og vandet 30 gr.

Der er swimmingpool, børnebassin, spa, sauna og en rutchebane, så alle vandhunde og barnlige sjæle kan få lysten styret og så endda uden tidsbegrænsning. Ofte arrangeres der også her poolparty for børn/unge i højsæsonen med musik og vandplaskeri. Vi var så heldige at deltage i et sådan poolparty, og jeg skal love for, at det vakte glæde hos vores 6 årige. Hun var af sted med to nye venner, hun havde mødt på pladsen, og udover høj musik og badning, blev der serveret slush-ice midtvejs, ligesom der var en konkurrence om, hvem der kunne komme hurtigst ned af rutchebanen. En skøn aften, som børnene tydeligvis nød.

Og meget mere…
Udover de nævnte ting bydes der også på maxigolf, som er en 12 hullers golfbane anlagt i granit og kunstgræs med flotte stensætninger og sandbunkers. Priser og åbningstider kan ses på nettet og i receptionen. Der er også fitnessrum udstyret med 9 maskiner, ligesom der er gymstudio, hvor instruktører guider igennem bl.a. yoga, flow, pump, bosu og coretræning. Der tilbydes lektioner i weekender, helligdagsferier samt i ugerne 26-32.

Som på enhver moderne campingplads, udbyder Henne Strand Camping også trådløst internet mod betaling ligesom der er internet café med 4 stationære computere. Her er prisen 10 kr. for 10 minutter, så man f.eks. lige kan tjekke sin mail eller dagens nyheder.
Man kan dog også købe et ophold på campingpladsen med ”all inklusive”, hvilket betyder, man har fri brug af brusebad, vandland, internetcafé samt fitness.

Oplevelser i omegnen
En dejlig ting ved Henne Strand Camping er den skønne beliggenhed. Vi er campister, der gerne vil opleve lidt mere end selve pladsen, vi bor på, og ved Henne Strand Camping ligger den skønne ferieby en spytklat fra pladsen. Man har derfor rig mulighed for at udforske de mange butikker, gå på café, finde et sted at spise, eller måske bare gå en tur og nyde den dejlige stemning. Fortsætter man ned gennem byen kommer man direkte ud til Vesterhavet og en 16 km hvid sandstrand, som faktisk praler med at være en af Europas flotteste sandstrande. Stranden har naturligvis det Blå Flag.

I Henne by ligger også Playland, som er et aktivitetscenter for store og små. Her er stort legeland for børn i alderen 0-13 år med kæmpe labyrint i to etager og rørrutchebaner samt klatretårn. Der er udendørs legeplads, skydesimulator, golfsimulator og mange andre sjove ting. Playland ligger kun 200 m fra campingpladsen, og der er 50% på indgangen, når man bor på Henne Strand Camping.

Er man til natur, ligger campingpladsen nabo til Blåbjerg Klitplantage, hvor man kan nyde den uspolerede natur, som blot venter på at blive udforsket.

Har man ikke selv campingvogn eller mulighed for at låne, kan man sagtens besøge Henne Strand Camping og Vandland alligevel. Her tilbydes nemlig leje af både hytter, luksuscampingvogn samt værelser. Dette kan der læses meget mere om på www.hennestrandcamping.dk

Vi har bestemt ikke besøgt Henne Strand Camping og Vandland for sidste gang tværtimod. Pladsen har ganske simpelthen alt, hvad vi efterspørger, når vi camperer. Perfekt beliggenhed med natur, strand og ikke mindst byen, masser af aktiviteter for børnene, gode legepladser, super sanitetsforhold samt mulighed for at få tiden til at gå på en regnvejrsdag i form af f.eks. vandland og det indendørs legerum.

Læs mere på: www.hennestrandcamping.dk

Vores bedømmelse:
Beliggenhed:
Servicebygninger mm:
Aktiviteter:

En super lækker campingplads med masser af aktiviteter for børn uanset vejret. Skøn beliggenhed med gåafstand til både strand, by og natur.

Helle Hansen
Sjovforbørn.dk
Maj 2010

Din kommentar til artiklen?
Har du en kommentar eller en god ide, du har lyst til at dele med andre?

Navn:

Din kommentar:

Informationer
Henne Strand Camping
Strandvejen 418
6854 Henne
tlf. 75 25 50 79

Gå til hjemmesiden for campingpladsen


Udgivet

i

af

Tags: