Dayz Seawest – Både for store og små legebørn

Seawest
Både for store og små legebørn

Det er efterårsferie og turen går mod Nymindegab. Her ligger et af Danmarks nyeste feriecentre Seawest som er bygget i 2006. Vi besøgte feriecentret i 2009 (Læs mere her) med sønnike på knap 4 år, og nu er vi så tilbage med 3 store drenge på 8, 11 og 13 år. Og vi er ærligt talt lidt spændt på om feriecentret kan holde sådan et par tweens beskæftiget. Det kan det sagtens !!

Aktiviteter
Selve feriecentret er meget åbent og lyst, og et dejligt sted at være både sommer og vinter. Indendørs er der et fint badeland Ikke så stort men her er hvad der skal være; nogle fine rutsjebaner, spabade og masser af vand. Og igen meget lyst med store vinduer ud mod det omskiftelige vejr.

Her er også masser af muligheder for sportsglade børn og voksne. Der er 4 badmintonbaner og 2 bordtennisborde. Og det er ganske gratis, hvis du selv medbringer udstyr. Har du glemt det, kan bat og ketsjere lejes til helt rimelige priser. Der er også blevet plads til en fin minigolfbane, som kva sin sværhedsgrad er meget egnet til de helt små gæster. Bowlinghallen er en integreret del af centret og er meget indbydende.

Der er to legelande, som man betaler ekstra for at benytte. Det er ikke så dyrt, så det er en god ide at tilvælge hvis man har børn under 10 år med. Der er et lille legeland, som nok er mest for de alleryngste og så er der et større, der byder på boldbane, klatretårn, boldhav og rutsjebane.

Skulle de voksne nu have lyst til et par timers alenetid, så kan det klares i wellnessafdelingen eller i fitnessrummet. Fra fitnessrummet er der faktisk udsigt ned til legelandet, så man kan følge lidt med alligevel.

Feriehusene
Der er 4 forskellige typer ferieboliger: Fiskerhuse og Skipperhuse til de mindre familier. Her er der 2 soveværelser og begge er i 2 plan. Ønsker man lidt mere plads, er der de to typer fritliggende huse: Seawest90 og Seawest100. Grundlæggende er den eneste forskel kvadratmeterne, for begge huse byder på 3 gode soveværelser og en super hyggelig hems, hvor der også er to sovepladser.

Det er bestemt vores oplevelse, at det er nogle gode huse og at kvaliteten er i orden.

Mellem husene og centret finder man også et par fine legepladser til de yngste, og har man lyst til en tur på gåben eller cykel væk fra centret, så er der flere fine ”løberuter” som sagtens kan konverteres. Når man ankommer kan det godt virke som om at feriecentret er dumpet ned på en mark, men omgivelserne byder altså på mere end man lige regner med. Også selvom der er langt til vandet.

I køreafstand
Skal man til vandet, skal man nemlig ud og køre en tur. Til gengæld bor man tæt på nogle af Danmarks skønneste strande. Nymindegab ligger ca. 8 km. væk, og er man til rigtig turist-strand-hygge-shopping, så er der kun en kort køretur til Henne Strand, hvor man bliver budt velkommen af rigtig sommer-shopping, restauranter og masser af aktiviteter. Stranden er helt i særklasse !

Vi kan virkelig også anbefale at man kører en tur til Blåbjerg, som er et skønt naturområde med et stort net af gåruter. Selve Blåbjerg byder på en flot udsigt over området.

Og så er der jo også Hvide Sande, som de fleste nok ikke lige kommer forbi. Der er kun 20 minutters kørsel til den fine fisker-by. Her er lidt shopping og så skal man da selvfølgelig lige have lidt fisk med hjem til frokosten.

Særlig for børnene
Selvom vi er helt ude vestpå, er der også masser af familieudflugter i nærheden:
Minibyen i Varde
Playland i Henne (Lille legeland)
Bork Legeland
Vestjysk Fodboldgolf
Bork Vikingehavn
Lepus Park (oplevelsespark)

Og ja, selvfølgelig kan man også nå Legoland på godt en time.

En klar anbefaling
Der er ingen tvivl om at vi kan anbefale feriecentret. Det er vores oplevelse at det er et feriecenter både for store børn, små børn og voksne. Selvom badelandet ikke er et af de største, så byder feriecentret samlet set på en bred vifte af aktiviteter. Her kommer man ikke til at kede sig.

God fornøjelse !

Mette Juhl
Sjovforbørn.dk
Oktober 2013

Din kommentar til artiklen?

Har du en kommentar eller en god ide, du har lyst til at dele med andre?

Navn:

Din kommentar:

Informationer

Besøg Dayz Seawest på www.dayz.dk

Læs også mere her:


Udgivet

i

af

Tags: