Dayz Grønhøj Strand

Dayz Grønhøj Strand
– natur, strand og masser af plads til leg
Når mine børn går 3 dage uden på noget tidspunkt at sige ”jeg keder mig”, så må det være noget helt særligt. Og på Grønhøj Strand Feriecenter er der bare så mange muligheder for børnene både udenfor og indenfor. Og med nogle få skønhedsfejl, som vi vender tilbage til senere, så er vi alle meget meget begejstrede for stedet.

Feriecentret
Grønhøj Strand Feriecenter byder på både badeland, sportshal og masser af plads til udendørs sport og legepladser. Badelandet er ikke så stort, men til gengæld er der om sommeren også mulighed for at bade i udendørs bassiner. Og plads til en sjov rutsjebane er der også blevet.

Sportshallen er supergod, og du kan helt gratis booke badmintonbaner. Der er også en enkelt squash-bane, som dog koster penge at leje, og så er der bagest i hallen et virkelig fint klatre-/legeområde til børnene.

Udendørs er der derudover mulighed for at spille fodbold eller tennis.

For børnene er der en fantastisk nyere legeplads med stort klatretårn, hoppepude, trampoliner og klatrenet. Her fik vores børn mange timer til at gå. Derudover er der ca. midt i området en mindre legeplads, der er bygget sammen med et lille vandløb og en fin minigolfbane.

Skulle det regne, kan børn og voksne gå ind i det indendørs legeområde, der er opdelt i et småbørnsområde med små legehuse og et område for de større børn, hvor man kan spille pool, bordtennis og spillemaskiner.

I forbindelse med legeområdet for de helt små er der adgang til restauranten. Det er altid en klar fordel, når man har små børn med, at man kan få sig en kop kaffe efter maden, mens børnene hygger sig i legerummet.

Ferieboligerne
Der er 2 typer ferieboliger. Indvendig er de ens indrettet med 3 soveværelser, stue/køkken og 2 badeværelser, så det er udvendigt, at de adskiller sig en smule. Man kan nemlig vælge mellem lukket og åben terrasse.

Vores anbefaling er helt sikkert at vælge en feriebolig med åben terrasse, med mindre man har en hund med, der ikke skal stikke af, eller måske små børn, som også gerne må holde sig i nærheden af mor og far. Der er simpelthen mere luft omkring de boliger, der har åben terrasse, og det er også praktisk for de lidt større børn, at de kan løbe ud og lege direkte fra terrassen.

Når vi skriver at ferieboligerne er ens indrettet, så er det ikke hele sandheden. Der er nemlig stor forskel på standen og materialevalgene i boligerne. De er nemlig privatejede, og det er i en vis grad op til ejerne, hvor meget og hvordan de ønsker at modernisere. Så har du nu en forkærlighed for enten trægulve, klinker eller tæpper, så sig det gerne når du bestiller. Du kan også kigge på oversigtsplanen og se hvor du godt kunne tænke dig at bo i området. Feriecentret kan selvfølgelig ikke opfylde alle ønsker, men de gør alt hvad de kan for at få det til at gå op. Vi boede i nr. 1303, og kan give vores varmeste anbefalinger til den bolig.

Området
Feriecentret ligger bare skønt. Her er kun 500 meter til Vesterhavet med klitter og bølgebrus, og går man den modsatte vej, befinder man sig hurtigt på en mindre skovtur. Feriecentret ligger også midt i et sommerhusområde, og man kan på lidt over en time gå langs stranden ind til Løkken.

Der er rigtig mange muligheder for udflugter i nærheden. Fårup Sommerland ligger kun en kort køretur væk, Family Farm Fun Park kan også anbefales. Hjørring er en herlig shoppeby, og har man mod på at køre lidt længere, så er der også Nordsøen i Hirtshals.

Men her er også plads til forbedring
Der er efterhånden mange feriecentre, hvor ferieboligerne er rækkehuse eller lejligheder, og når man derudover har med forskellige typer besøgende at gøre, så er det vigtigt at man tager nabo-hensyn meget alvorligt. På Grønhøj Strand var der en blanding af børnefamilier og ungdomsgrupper, og det kan sagtens gå, men nattefester hører bare ikke til i et område, hvor man bor så tæt. I de 3 dage vi boede der, var der problemer med nattelarm de 2 af nætterne. Den sidste var så grel, at vi stort set ikke fik sovet. Vi forsøgte selv at henvende os til festdeltagerne men uden held. Og vi ringede på det nummer, vi var blevet bedt om at ringe til ved problemer men her var der ingen løsning at hente.

Vi havde stadig en skøn ferie, men søndagen var helt ødelagt pga. manglende søvn. Vi kan kun opfordre Grønhøj Strand Feriecenter til at have nogle mere klare linjer for, hvordan det skal håndteres også ved personalets ferie og fridage. Hvis de får styr på den del, så kommer vi meget gerne igen.

Børnene var trætte men glade efter 3 dage i Grønhøj !!

Beliggenhed og omgivelser:
Faciliteter:
Feriehuse: /

Mette Juhl
Sjovforbørn.dk
Maj 2011

Kommentar fra Grønhøj Strand Feriecenter:
”Det er normalt således at vi ikke selv går rundt om natten og holder øje med om der er uro. Men hvis man ringer på det telefonnummer, der er angivet, så går vi ud også om natten og henvender os til uromagerne. Hvis de ikke lukker festen, kan de blive smidt ud af feriecentret” siger Dorthe Nielsen. ”Jeg skal være den første til at beklage, at dette ikke skete, da der var uro i weekenden, for det er vores normale måde at håndtere det på”.


Udgivet

i

af

Tags: