Børnesafari i Estepona

Børnesafari i Estepona

Estepona er et rent slaraffenland for de mindste. Er dine børn glade for dyr, er der rig mulighed for at få sig en på opleveren på de mange safari-udflugter. Jeg har kigget nærmere på de sjove safaris i kystbyen på Costa del Sol.

Selwo Aventura
Denne alsidige safaripark er et sandt jungleeventyr med rovfugleshows, slanger og masser af aktiviteter for hele familien. Selwo Aventura er beliggende mellem det centrale Estepona og et smukt område med anlagte søer.

For de modige
Jungleparken har den længste svævebane i Europa på 116 meter. Den er spændt ud over søen, så I svæver over vandet med en hældning på 13 meter og en tophastighed på 14,8 meter i sekundet deraf navnet ”Ziwa,” som på Swahili betyder ‘flyver over søen’.

Hvis I har mod på det, har I hver dag også muligheden for at røre ved kvælerslanger og pytonslanger. Der er mange forskellige arter og størrelser.

For de rolige
Selwo Aventura har bueskydning til dem, der ønsker at teste deres skyttefærdigheder og de ride-glade kan nyde en tur på kamelryg.

For de aktive
”Kuruka” som betyder ‘at hoppe’ på swahili. – Og der skulle være rum for nogle ordentlige spring med masser af power på denne installation bestående af hele fire trampoliner, der kan sende dine børn op til 8 meter op i luften. Den er perfekt til piruetter og andre gymnastiske øvelser.

Læs mere på www.selwo.es.

En god familiestrand
Strandpromenaden i Estepona er meget børnevenlig, og der er mange legepladser og naturligvis tapas-restauranter samt cafeer.

Stranden i Estepona er også meget velegnet til familier, da den ligger i en lille bugt med varmt og roligt vand. På havnen kan I leje kanoer, kajakker og små sejlbåde til en forfriskende tur på havet.

Delfinsafari

Hvis I vil opleve lidt mere end en rolig sejltur i bugten, kan I tage på delfinsafari. Det vrimler med delfiner i Estepona-bugten og i Gibraltarstrædet ikke langt derfra.

Gibraltarstrædet er en af ​​de mest trafikerede sejlruter i verden, men det lader ikke til at genere delfinerne, der kun synes, det er sjovt at lege med de store skibe og færger.

Der er flest delfiner i månederne fra august til december. Antallet varierer fra 3 til 500, men man plejer at kunne se gennemsnitligt 30-50 delfiner på en safari. I kan også være heldige at se havskildpadder og flyvefisk.

Sejladsen tager cirka halvanden time, men nogle ture kan tage op til 2 og en halv time.

Tip! 10% rabat på alle online bookinger.

Læs mere på www.dolphinsafari.gi

Kidz Kingdom
Hvis I har fået rigeligt med udendørs aktiviteter, kan I slappe lidt af inden døre på Kidz Kingdom, som er et af ​​de største indendørs legecentre på Costa del Sol.

Her er der masser af sjove legemuligheder for børn i alderen 0-9 år. I kan også holde børnefødselsdage i centeret med hele 2 timers fri leg – så det er heldigt, at der er ubegrænset mængder af saftevand til jeres fødselsdagsgæster.

Kids Kingdom er beliggende i Supersol cirka 2 minutter fra Marbella. Der er bilvask på bagsiden af ​ Supersol, hvor I kan vaske bilen, menes ungerne leger.

Tip! I skal ikke betale for fødselsdagsbarnet , hvis der er mere end 10 gæster.

Læs mere på www.kidzkingdom.eu.

Den perfekte familiebolig til ferien

Hvis i gerne vil køre hele ferien i god familiestil, har I mulighed for at leje en helt unik feriebolig, som man skulle tro var bygget specielt til børnefamilier.

Det er et lyst og rummeligt hjem, som er perfekt til en fantastisk familieferie på Costa del Sol. Ejeren af boligen tog de ​​fine billeder af sine børn i havebassinet, hvor de nyder at plaske rundt efter en lang skoledag.
Læs mere om boligen her.

Vi ses i Spanien!

Gæsteskribent, Lajka Birkedal Hollesen
www.feriebolig-spanien.dk
Marts 2013


Udgivet

i

af

Tags: